Contact

Richard Gruijters is The Woodmaker

Mijn naam is Richard Gruijters en ik ben The Woodmaker.

Mijn kantoorbaan begon mij behoorlijk te vervelen, daar ik moeilijk stil kan zitten en ik mijn creativiteit ergens in kwijt moet kunnen. Ik besloot het roer volledig om te gooien en mijn hart te volgen.


Werken met hout geeft mij veel voldoening. De werkplaats induiken met ruw hout, om er vervolgens met je eigen handen een mooi eindproduct van te maken. De geur van het bewerken van hout is ook een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde! Men zegt vaak dat je mijn liefde en passie voor hout in mijn producten terugziet. Die passie stop ik in mijn snijplanken, hakblokken en keukenaccessoires, maar ook in mijn meubels.


Mocht je interesse hebben in exclusieve meubels van mijn hand, kijk dan eens op:


www.thewoodmaker.nl


Het maken van handgemaakte snijplanken is een mooie manier om nieuwe houtcombinaties en ontwerpen te proberen. Naast de kwaliteit van de houten snijplanken, staat de esthetische waarde voorop! Iedere plank wordt met de hand gemaakt in mijn atelier.

Ik maak met liefde en passie hakblokken op maat. Hierbij vind ik persoonlijk 
contact erg belangrijk. Om die reden, maak ik bij maatwerk altijd een (bel)afspraak om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Stuur jouw nummer dan ook mee als je een aanvraag mailt naar mij.


Bel nu voor een gratis adviesgesprek 0681464630

De nummer één specialist in luxe hakblokken en snijplanken op maat.

Neem contact op voor meer informatie:

Ja
 
 
 
 
 
 

Contact

  Snijplankopmaat.nl     

  Krommestraat 48

  4711 NC Sint Willebrord


  E-mail: richard@thewoodmaker.nl  & Tel: 06 8146 4630